Járványhelyzetre adott HR-kommunikáció

A VIDEOTON számára a biztonságos működés és a partnereink felé vállalt kötelezettségeknek való megfelelés mellett munkavállalóink egészsége a legfontosabb, ezért intézkedéseket vezettünk be a koronavírus járvány idejére.

 

COVID-kihívások

Bár a külső tényezőket nem tudjuk befolyásolni, és a helyzet napról-napra változik, emiatt előfordulhat, hogy újabb lépések válnak szükségessé, amelyek új megoldásokat igényelnek. Munkatársaink a megváltozott körülmények és a veszélyhelyzet ellenére is kitartóan néznek szembe a kihívásokkal, amelynek köszönhetően ezidáig zavartalanul tudtunk az ütemterveknek megfelelően teljesíteni. Ezúton is köszönjük kollégáinknak, hogy ezt lehetővé tették.

Természetesen a jövőben is transzparensen és haladéktalanul adunk tájékoztatást a vírushelyzettel kapcsolatos lépéseinkről és helyzetünkről úgy a munkavállalóinknak, mint a partnereinknek.

Egyéb szövegrész

A Videoton rendelkezik termékekre vonatkozó gyártási és gyártásba viteli képességekkel, mint nagy precizitású berendezések, célgépek és gyártósorok, hordozható, újratölthető akkumulátorcsomagok tervezése és gyártása, nagy teherbírású ipari ventilátorok és szűrőrendszerek, acélszerkezetek, vevői igényekre szabott konténerek gyártása.