Duális képzéseink

Duális képzés a VIDEOTON HOLDING ZRt.-nél

A VIDEOTON Holding ZRt. az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karral, a Budapesti Corvinus Egyetemmel, valamint a Pannon Egyetemmel közösen 2020. szeptembertől az alábbi szakokon indít duális képzést:

  • Gépészmérnök
  • Villamosmérnök
  • Műszaki menedzser
  • Mérnökinformatika
  • Pénzügy és számvitel
  • Gazdálkodás és menedzsment
  • Vegyészmérnök Msc
Mi is az a duális képzés?

A duális képzés keretében lehetőséged van arra, hogy megszerzett elméleti tudásodat azonnal átültesd a gyakorlatba, mivel az egyetemi évek alatt már az első félévtől kapcsolatban vagy az általad kiválasztott vállalattal.

Az egyetemi időszakon felül a vállalatnál is releváns időt töltesz, mint duális hallgató, ahol az adott szakmához szükséges elméleti, és egyetemi gyakorlati tudnivalóval megismertetnek. A tanév során pedig a VIDEOTON szakemberei megmutatják Neked, hogy az egyes tantárgyak keretében megszerzett tudást, hogyan használd a gyakorlatban. Ez alatt az időszak alatt lesznek olyan oktatási napok, amikor duális képzésben részt vevő gyakornokként a VIDEOTON vállalatcsoportnál magad is megfigyelheted szakterületedhez kapcsolódó munkafolyamatokat, és részt vehetsz különböző projekt jellegű feladatok megoldásában, egy-egy munkafázis megvalósításában.

Duális képzésben résztvevőként tanulmányaid befejezése után olyan gyakorlatorientált tudás birtokában leszel, mely lehetőséget teremt arra, hogy ne teljesen pályakezdőként lépj be a munka világába.

Mit várunk el a hozzánk jelentkezőktől?

Érvényes felvételi jelentkezést az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar vagy a Budapesti Corvinus Egyetem vagy a Pannon Egyetem duális szakára
Érdeklődést, pozitív hozzáállást, nyitottságot, kezdeményezőkészséget
Képességet a csapatmunkára
Kimagasló műszaki és / vagy közgazdasági érdeklődést
Kommunikációs szintű angol nyelvtudást

Hogyan tudsz hozzánk jelentkezni?

A VIDEOTON Holding ZRt., az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar, a Budapesti Corvinus Egyetem és a Pannon Egyetem által közösen indított duális képzésre történő jelentkezés az oldal tetején lévő JELENTKEZEM gombbal lehetséges.

A jelentkezés során az alábbi dokumentumokat kérjük feltölteni:

Magyar nyelvű önéletrajz és motivációs levél
A harmadik év végi és a negyedik év féléves tanulmányi eredményeit igazoló bizonyítvány másolata VAGY érettségi bizonyítvány
Nyelvvizsga bizonyítvány(ok) másolata (amennyiben van)

Hogyan zajlik a felvételi eljárás?

A duális képzésre beérkező jelentkezéseket a tanulmányi átlag, illetve szakmai szempontok figyelembe vételével bíráljuk el.

A jelentkezők dokumentumainak értékelését követően az általunk legjobbnak tartott jelentkezőket egy Kiválasztási Napra hívjuk meg, ahol különböző tesztek kitöltésében, csoportos feladatokban, valamint személyes felvételi interjúkon vesznek részt.

A céges felvételi eljárás részét képező Kiválasztási Nap időpontja 2020 májusban, júniusban várható. A pontos időpont később kerül meghatározásra, melyről minden jelentkezőt értesíteni fogunk.

A felvétel akkor sikeres, ha a céges elvárásoknak és az egyetemi követelményeknek egyaránt megfelelsz.

A vállalati felvételi eljárás eredményéről 2020. június 30-ig értesítést küldünk minden hozzánk jelentkező jelöltnek.

Jelentkezési határidő

2020. május 08.

További adatok a duális képzésre vonatkozóan

Duális alapképzési szakokra meghirdetett helyek a VIDEOTON vállalatcsoportnál 2020-tól:

Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar

gépészmérnök
villamosmérnök
műszaki menedzser
mérnökinformatika
mechatronikai mérnök

Pannon Egyetem Mérnöki Kar és Műszaki Informatikai Kar

gépészmérnök
villamosmérnök
mechatronikai mérnök
vegyészmérnök msc

Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campus

pénzügy és számvitel
gazdálkodás és menedzsment

A duális képzés részét képező vállalati gyakorlati képzés helyszíne a VIDEOTON Vállalatcsoport székesfehérvári telephelye: Székesfehérvár, Berényi út 72-100.

Duális képzés a Videoton-nál

Duális képzés a Videotonnál 2020

Kapcsolat

Email: hr@videoton.hu

Telefonszám: 36 22/533-311