Munkavállalók tájékoztatása

A VIDEOTON számára a biztonságos működés és a partnereink felé vállalt kötelezettségeknek való megfelelés mellett munkavállalóink egészsége a legfontosabb, ezért intézkedéseket vezettünk be a koronavírus járvány idejére.

Egészségvédelmi intézkedések A VIDEOTON-nál

 • Már jóval a pandémia és veszélyhelyzet kihirdetése előtt üzemeinket, irodáinkat és közösségi tereinket felszereltük kézfertőtlenítő állomásokkal, és a hatékony védekezéssel kapcsolatos tájékoztató anyagokat osztottunk meg munkatársainkkal.
 • Épületeinket folyamatosan fertőtlenítjük.
 • A külföldi utazásokat illetve a külföldről érkező látogatásokat csökkentettük, illetve megszüntettük.
 • Széles körben alkalmazzuk a részleges, vagy teljes távmunkát minden olyan munkatársunk esetén, akiknek munkaköre ezt lehetővé teszi, ezzel is elősegítve a kontaktcsökkentést. Az otthoni munkavégzéshez szükséges eszközöket biztosítjuk.
 • Munkatársaink számára a folyamatos kézfertőtlenítés mellett maszkokat biztosítunk, amelyeket belátásuk szerint használhatnak.
 • A telephelyeinkre érkező külső látogatások számát a szükséges minimumra csökkentettük.
 • Folyamatosan figyeljük és elemezzük a helyzetet, tartjuk a kapcsolatot az helyi és országos irányító szervekkel, és az előírásokat maximálisan betartjuk

 

 

Videoton-line hírlevél

 • 2020.07.20.

  VIDEOTON-LINE Hírlevél - 2020. július

  SZEROLÓGIAI KORONAVÍRUS TESZT A VIDEOTON TELEPHELYEIN
  "Székesfehérvár mellett a VIDEOTON kaposvári és bulgáriai telephelyére is érkeztek azokból a koronavírus tesztekből, amelyek segítségével nagy pontossággal kimutatható, hogy az alany átesett-e COVID-19 vírusfertőzésen a közelmúltban."

  ORVOSI MŰSZEREKET ADOMÁNYOZOTT A VIDEOTON A SOMOGY-MEGYEI KÓRHÁZNAK
  "A VIDEOTON cégcsoport átfogó támogatási programot indított a koronavírus-járvány által érintett egészségügyi intézmények támogatására. A kezdeményezés mostani lépéseként 3,7 millió forint összértékben orthopédiai traumatológiai műtéti motort, hidraulikus fürdető ágyat valamint tubuláris betegmozgató lepedőket ajánlottunk fel a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórháznak és a marcali Dr. Szaplonczay Manó Integrált Kórházegységnek."

 • 2020.06.

  VIDEOTON-LINE Hírlevél - 2020. június

  GYÁRTÁSI KOMPETENCIÁVAL A JÁRVÁNY ELLENI KÜZDELEMBEN
  "A 3D nyomtatás segítségével történő orvosi felhasználású eszközök előállítása nem új keletű ötlet, így a COVID-19 járvány hazai megjelenésekor adta magát, hogy VT ES Kft. is megkeresse azt az alkalmazási területet, ahol a vírus elleni küzdelem szolgálatába állíthatja ezt az egyre szélesebb körben elterjedő alkatrészgyártási megoldást."

  KOLLÉGÁINK SZAKTUDÁSÁNAK KÖSZÖNHETŐEN MÁR KÉSZÜLHETNEK A MASZKOK
  "Ahogy arról már többször hírt adtunk, a VIDEOTON a járvány kitörésekor az elsők között vállalta fel a küzdelem első vonalában részt vevők támogatását. Bizonyos helyzetekben azonban nem anyagi segítségnyújtásra van szükség, hanem időnként kollégáink szaktudása, elkötelezettsége és akár a pihenésük feláldozása jelenti a legtöbbet."

  MARADJ OTTHON -A KÉPZÉSEKBEN IS!
  "A felgyülemlett szabadidőnk minél hasznosabb kihasználására érdemes lehet beütemezni egy online tanfolyamot. A világhálón rengeteg kurzust találhatunk az üzleti témáktól a személyiségfejlődésen át egészen az otthoni praktikákig."

 • 2020.04.29.

  VIDEOTON-LINE Hírlevél - II./2020. április

  EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEK TÁMOGATÁSA
  "A VIDEOTON felelős vállalatként fontos feladatának érzi, hogy lehetőségeihez képest segítse a küzdelem első frontjában álló egészségügyi intézményeket és könnyítsen a rajtuk lévő nyomáson."

  ÚJ JÁRVÁNYÜGYI OLDAL
  "Az oldal most megújult, még több fontos és hasznos tartalommal bővült. Tájékozódjatok innen a VIDEOTON legfontosabb egészségvédelmi intézkedéseiről!"

  8 TIPP A HATÉKONYABB HOME OFFICE-HOZ
  "A társadalmi távolságtartás és az oktatási intézmények bezárása miatt eddig soha nem látott tömegek kényszerültek otthoni munkavégzésre szerte a világon. Rendszeresen home office-ban dolgozni azonban koránt sem olyan könnyű, rengeteg kihívással kell megküzdeni. Íme néhány tipp, hogy otthon is olyan hatékony lehess, mint az irodában."

 • 2020.04.08.

  VIDEOTON-LINE Hírlevél - 2020. április I. szám

  EGÉSZSÉGVÉDELMI INTÉZKEDÉSEK A VIDEOTONNÁL
  "A VIDEOTON számára a biztonságos működés és a partnereink felé vállalt kötelezettségeknek való megfelelés mellett munkavállalóink egészsége a legfontosabb, ezért fokozott egészségvédelmi intézkedéseket vezettünk be."

  A KORONAVÍRUS ELLENI VÉDEKEZÉST TÁMOGATJA A VIDEOTON
  "A VIDEOTON HOLDING ZRt. csatlakozott a Denso Magyarország Kft. 10 millió forintos felajánlásához, amelyet az új koronavírus (COVID-19) elleni védekezésre fordítanak Székesfehérváron."

  SZÁJMASZKOKAT SZEREZ BE A VIDEOTON
  "A VIDEOTON - többnyire távol-keleti forrásból - több, nagyobb volumenű maszk rendelést indított el, a beérkezések folyamatosan zajlanak."